3 Ocak 2011 Pazartesi

İyi ki doğdunuz...








İlk doğumgünü partisi organizasyonumuzdan alnımızın akıyla çıktık sevgili dostlar. Çocuklar eğlendi, biz sizleri gördük, biraz olsun sohbet ettik, umarım sizler de iyi vakit geçirmişsinizdir.

Partinin ertesi günü evde çektiğimiz görüntüleri izledik. Hedefimiz çocukların eğlenmesiydi. Gördük ki gerçekten eğlenmişler. Mutlu olduk biz de...

Köfte ve sosilerin kurumuş, parti için özel olarak aldığım Şimşek McQueen'li kaynana dili ve şapkaların animasyoncular tarafından 'unutulmuş' olmasına rağmen genelde sorun yaşamadık. Bağ Pastanesi'nden memnun kaldık diyebiliriz. En güzeli de çocukların rahatça kudurabilecekleri ayrı bir alanları olmasıydı. Kuzularımın nice yaşlarına diyelim :-)))

İşte birkaç fotoğraf...

2 yorum:

BengiElgin dedi ki...

Oyyyy ikisi de çok tatlı olmuşlar. Gerçekten iyi ki doğmuşlar , sen iki çocuk annesi olarak kendine vakit ayırabiliyor musun ondan haber ver. Bu ara facebook accountunu kapattın mı ?

Ozgur Selvi Tasdan dedi ki...

Bengicim, pek zaman ayırabildiğimi söyleyemeyeceğim. Her zaman çok iş ve az zaman oluyor... Facebook'u deactivate ettim, işte tam da bu bahsettiğim şey yüzünden...
Çok öpüyorum, ek kısa zamanda bir görüşelim diyorum:-))